Wij zijn verhuisd

naar “De Scheepsbrug” in Rotterdam.

Na meer dan 14 jaar met veel plezier in het pand aan de Julianastraat 2 in Rhoon gezeten te hebben, is het tijd voor een nieuwe stap en gaan wij per 1 februari 2016 verhuizen naar kantoor “De Scheepsbrug” aan de Boompjes 680 in Rotterdam.

Openingstijden

Maandag t/m donderdag zijn wij bereikbaar van 9 tot 14 uur. Wij werken uitsluitend op afspraak, dit om lange wachttijden te voorkomen. De afspraak kan eventueel ook buiten de aangegeven openingstijden plaatsvinden. Voor het inplannen van een afspraak kunt u ons bellen op 010-5018888. U bent altijd welkom om langs te komen om te kijken en een vers kopje koffie.

Entree

Via de trap aan de buitenzijde bereikt u de ingang van ons kantoor op de 1e verdieping. Mocht u slecht ter been zijn, verzoeken wij u ons dit te melden bij het maken van de afspraak. U kunt dan via een andere ingang naar binnen, de trap die zich hier bevindt is minder steil.

Zijn uw gegevens nog up to date?

Indien u de laatste jaren van mobiel nummer of e-mail adres veranderd bent, verzoeken wij u dit aan ons door te geven op: info@vhyp.nl. Ook andere belangrijke wijzigingen kunt u via dit e-mailadres aan ons melden.
In de loop van 2016 gaan wij op beperkte schaal nieuwsbrieven en belangrijke wijzigingen m.b.t. uw hypotheek per mail aan u communiceren.

Bezoek-/postadres

Boompjes 680

3011 XZ Rotterdam